sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Matkalla pakettiin


Maailman matkailu ja harjoittelujaksot ovat vieneet kauemmaksi blogin päivityksestä, mutta olen silti yrittänyt olla ahkera - ainakin ajoittain. Olen vakuuttunut siitä, että helposti ärtyvä oikea ranteeni on nyt paremmassa kunnossa harjoituksen myötä. Suosittelen muillekin jännetuppivaivaisille, kunhan malttaa aloittaa rauhallisesti.

Ensimmäisenä huovutettu kaulahuivi, johon olen tyytyväinen - kaikessa simppeliydessään mukavan lämmin ja pörröinen. Keskimmäisessä kuvassa taas tumput, joiden teossa olen edistynyt - näitä en olisi sitten millään raaskinut laittaa pakettiin, mutta sinne ne menivät. Toivottavasti tulevat käyttöön. Viimeisenä keväisempi huovutuskokeilu, lähinnä pöytäliinaksi sopiva. Kaipaisi toki vähän muutakin ympärilleen kuin tasaista pintaa ja kuivasta kaudesta kärsineen joulutähden. :) Lisää lähiaikoina, kunhan kamera, tuotokset ja siirtopiuha sattuvat samalle paikkakunnalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa yllättävä veto sinulta, niin PALJON jo - ja monenlaista. Näin joulun jälkeen tutun näköiset tumput esillä. Nyt sopivan viileät säätkin käyttää niitä. Harkitsen jo pikku käsityön aloittamista,siis harkitsen vasta.
Onnea jatkolle!
Raidat